imu-pro-pro-health

ImuPro, uw bouwstenen voor een betere gezondheid!

Direct een ImuPro test aanvragen?

Wilt u de voedselallergie test bestellen? Klik dan op onderstaande button om de testkit aan te vragen. De testkit wordt u dan binnen 2 werkdagen toegestuurd. Na afname kunt u het materiaal per post terugsturen naar ons Nederlands of Belgisch postadres.

ImuPro is de meest betrouwbare voedselintolerantie test

De voedselintolerantie test is in 2000 geïntroduceerd door R-Biopharm AG in Darmstadt en wordt daar onder strenge criteria geproduceerd. De IgG antistoffen worden d.m.v. een elisa gemeten en de testkits zijn CE goedgekeurd. De ImuPro, ook wel voedselovergevoeligheids test genoemd, wordt momenteel in meer dan 20 landen toegepast.

Wanneer u lijdt aan een aandoening die niet weg gaat kan dat de oorzaak zijn van een vertraagde voedselallergie. Vertraagde voedselallergie blijft vaak onopgemerkt, omdat er vaak pas na enkele uren of zelfs dagen symptomen optreden. Hierbij kan de voedselintolerantie test van laboratorium Pro Health Medical u helpen.

Pro Health Medical is officiële partner van R-Biopharm en de ImuPro test voor de landen: Nederland en België! 

 

Wat is een voedselintolerantie / voedselovergevoeligheid?

Naar schatting heeft 40% van de bevolking een voedselallergie type III, ofwel een voedselintolerantie / voedselovergevoeligheid. Kenmerkend voor deze soort van voedselallergie is de langzame aanvang van de symptomen, waardoor de oorzaak moeilijk te achterhalen is. Een voedselallergie type III kan tussen de 8 en 72 uur na consumptie van voedsel optreden.

Klik voor meer informatie over IgG voedselallergie Type III

Hoe kan een vertraagde voedselintolerantie klachten geven?

De darmwand kan worden beschadigd en kan lekken als gevolg van stress, infecties of medicijnen. Zo kan grote hoeveelheden onverteerd voedsel in de bloedbaan terecht komen. Het immuunssysteem denkt dat dit (ten onrechte) schadelijke stoffen zijn en produceert specifieke antilichamen (IgG antistoffen). Dit kan leiden tot de vorming van immuuncomplexen die zich vervolgens Darmklachten-hoofdpijnen-gewichtstoenamevestigen in een deel van het lichaam, waar het de reacties veroorzaakt.

Met de ImuPro voedselintolerantie test kunt u ontdekken of er sprake is van een vertraagde voedselallergie. Wilt u meer informatie neem contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search